Kanada Banda Podcast

EMOB009 – Hydrogen & H2-FCEV Basics #1

October 8, 2022

Az adás sorozat 1. része: a hidrogén. Előállítása, tárolása, szállítása, felhasználása – mi az, amit feltétlenül tudni kell?! Alapozó a tüzelőanyag-cellás járművekről, tudnivalók az előnyökről és a hátrányokról, mindarról, amiről rajtunk kívül senki sem beszél!

Hogyan áll most a hidrogén előállítás a világon? A hidrogén mindig is a jövő üzemanyaga marad? Mi a helyzet az üzemanyag-cellás, azaz a H2-FCEV személyautók piacán? Használhatóság, hozzáférhetőség, költségek, hatótáv és árazás. És hogyan kapcsolódik ehhez a témához az aszály és az ivóvíz? Mi a helyzet Japánban az energia-függőséggel, hol “terem” a metán-hidrát (CH4-5.75H2O) és miért emlegetjük annyit a Toyota Mirai-t?? Ja és természetesen nem maradhat el “bezzeg a TESLA”! Adatok, információk, válaszok a kérdések és folytatása következik!

Adás napló: EMOB009 – Hydrogen & H2-FCEV Basics #1

 

Kérdésed, vagy észrevételed van az adásainkkal kapcsolatban? Esetleg kritikát fogalmaznál meg a podkasztról? Szeretnél riportalanyainknak kérdeseket feltenni? Vagy van egy jó téma javaslatod? Netán megosztanál velünk és a hallgatókkal egy érdekes történetet?

Az elérhetőségeinket itt találod:

W: http://Elektromobilitas.Info

@: ev@kanadabanda.com

P: https://www.patreon.com/KanadaBanda

Köszönjük a megtisztelő figyelmet! Bandázz velünk legközelebb is!

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App